Thuis ProductenLabotestinstrumenten

Nationale Standaard Chinese Farmacopee 0611 van het Distillatiemeetapparaat de Methode van de Distillatiewaaier

Nationale Standaard Chinese Farmacopee 0611 van het Distillatiemeetapparaat de Methode van de Distillatiewaaier

Nationale Standaard Chinese Farmacopee 0611 van het Distillatiemeetapparaat de Methode van de Distillatiewaaier
Nationale Standaard Chinese Farmacopee 0611 van het Distillatiemeetapparaat de Methode van de Distillatiewaaier

Grote Afbeelding :  Nationale Standaard Chinese Farmacopee 0611 van het Distillatiemeetapparaat de Methode van de Distillatiewaaier

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Shengtai instrument
Modelnummer: ST206
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Prijs: FOB/CIF
Levertijd: 7 dagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 1000+

Nationale Standaard Chinese Farmacopee 0611 van het Distillatiemeetapparaat de Methode van de Distillatiewaaier

beschrijving
Koude de controlewaaier van de badtemperatuur: (0 ~ 100) ℃ of kamertemperatuur -500℃ koude de controlenauwkeurigheid van de badtemperatuur: ±0.5℃
de ontvangende waaier van de kamertemperatuurcontrole: (0 ~ 100) ℃ de ontvangende nauwkeurigheid van de kamertemperatuurcontrole: ±1℃
distillatieverwarmer: 1000W, 24V
Hoog licht:

Nationaal Standaarddistillatiemeetapparaat

,

Farmacopee 0611 Distillatiemeetapparaat

,

Farmacopee 0611 distillatieapparaten

Automatische het meetapparaat Nationale standaard Chinese Farmacopee 0611 van de distillatiewaaier de bepalingsmethode van de distillatiewaaier

 

 

ST206 het automatische meetapparaat van de distillatiewaaier met kleurenlcd het vertoningsscherm, Chinese menu mens-machine dialoog, tovenaarsverrichting, al automatisering van het bepalingsproces. Overeenkomstig nationale standaard Chinese Farmacopee 0611 verwijst het ontwerp van de metingsvereisten van de distillatiewaaier, distillatiewaaier naar een vloeistof volgens de volgende methode, kaliberbepaling aan standaardluchtdruk [kpa 101,3 (760mmHg)], van bij het begin van de vijfde daling van distillatie, aan test slechts 3 ~ 4mL of een bepaald deel van de waaier van de volumedistillatie.
Sommige vloeibare drugs hebben een bepaalde distillatiewaaier, kan de bepaling van de distillatiewaaier de graad van zuivere onzuiverheid van drugs onderscheiden of controleren. Keur ingebedde computer, ingevoerde industriële computer, het grote schermlcd goed touch screen, vriendschappelijke mens-machine dialooginterface, is de testverrichting geschikt. Gebruikend enige spaandermicrocomputer en intelligente controletechnologie, het proces van de distillatietest om te verwarmen en te koelen, distillaat vloeibare niveau te volgen, het controle van het distillatietarief, terugwinning van vloeibare volumecontrole, temperatuuropname, testresultaten die, zijn enz., automatisch voltooid allen drukken.

Nationale Standaard Chinese Farmacopee 0611 van het Distillatiemeetapparaat de Methode van de Distillatiewaaier 0
Hoofdprestatieskenmerken
1, vertoning in real time van het gehele proces van de temperatuur van de teststoom, verwarmertemperatuur, distillatietarief drie krommen, rechter in real time of de relevante indicatoren aan de vereisten van de testnormen voldoen.
2, keuren ingevoerde compressor, de ingevoerde sensor van de temperatuuropsporing, automatisch hoog vloeibaar het niveau volgend systeem van de onderverdelingsstap en andere belangrijke onderdelen goed en de apparaten, de testresultaten zijn nauwkeurige en betrouwbare, goede herhaalbaarheid.
3, volgens gebruikersbehoeften en teststeekproeven, voegen toepasselijke normen en distillatieprocedures toe, en kunnen op elk ogenblik worden aangehaald.
4, met functie van de luchtdruk de automatische opsporing, automatische voltooiing van luchtdrukcorrectie, worden de testresultaten niet beïnvloed door atmosferische veranderingen.
5, worden het koude bad gevuld met antivriesmiddel, het ingebouwde omloop bewegen, uitgerust met vloeibare niveausensor en overstromingspijp, om de waterspiegel in het normale bad te houden
6, uitgerust met vlamdetector, met automatische brandblusfunctie, om de veiligheid van het instrument te verzekeren.
Hoofd technische indicatoren en parameters
1, koude de controlewaaier van de badtemperatuur: (0 ~ 100) ℃ of kamertemperatuur -500℃;
2, koude de controlenauwkeurigheid van de badtemperatuur: ±0.5℃;
3, de ontvangende waaier van de kamertemperatuurcontrole: (0 ~ 100) ℃;
4, de ontvangende nauwkeurigheid van de kamertemperatuurcontrole: ±1℃;
5, distillatieverwarmer: 1000W, 24V;
6, de opsporingswaaier van het distillaat vloeibare volume: (0 ~ 100) ml, resolutie 0.01mL;
7, de metingsnauwkeurigheid van het distillaat vloeibare volume: ≤0.1mL;
8, voeding: AC (220±10%) V, 50Hz;
9, de consumptie van de machinemacht: 2500W;
10, het gebruik van het milieu: milieutemperatuur (10 ~ 35) ℃; Relatieve vochtigheid ≤80%;
11, afmetingen: 500㎜×530㎜×660㎜ (de hoogte van de lengte× breedte ×);
12, gastheergewicht: 85kg.

 

Nationale Standaard Chinese Farmacopee 0611 van het Distillatiemeetapparaat de Methode van de Distillatiewaaier 1

 

De Instrumentenco. van Shandongshengtai, Ltd is gespecialiseerd in het onderzoek en de productie van experimentele het testen instrumenten en industriële het testen instrumenten. Het is een professionele instrumentenbedrijf het integreren instrumentenonderzoek en een ontwikkeling, productie, verkoop en de dienst. Zijn producten worden wijd gebruikt in voedsel, bloem, korrel en olie, Voer, elektriciteit, petrochemische, industriële olie, ruimte, steenkoolkwaliteit en andere industrieën.

meer dan 10 jaar, heeft Shengtai altijd de „prima dienst, de klant eerst“ als doel, de „redelijke prijs, de eerlijkheid en de betrouwbaarheid“ als commercieel beleid aangehangen. Hang technische innovatie, met rijke kennis van het technische team en het ervaren, nadenkende team van de naverkoopdienst aan.

Het Shengtaiinstrument als één van de ondernemingen meest op grote schaal en concurrerende in de industrie, met de sterkte van technologieonderzoek en ontwikkeling, professionele technische kennis en innovatief ontwerpconcept, in de modelverbetering, is Significante technische doorbraak bereikt in de ontwikkeling van functieuitbreiding en intelligent controlesysteem.

Nationale Standaard Chinese Farmacopee 0611 van het Distillatiemeetapparaat de Methode van de Distillatiewaaier 2

ONZE dienst

De verplichting van de naverkoopdienst, ons bedrijf om de de dienstverplichting van productnaverkoop te verkopen: garantieperiode van één jaar, technische ondersteuning op lange termijn buiten de garantieperiode. Tijdens de garantieperiode, zal de verkoper de kosten van de vervanging van het materiaal, de vracht en het onderhoud van het instrument dragen; buiten de garantieperiode, zal de verkoper de onderhoudsprijs opschorten en zal slechts de kosten van de basismaterialen en de vrachtlasten laden wanneer het instrument defect is en de verkoper zal niet de onderhoudsprijs tijdens de garantieperiode aanrekenen.

Nationale Standaard Chinese Farmacopee 0611 van het Distillatiemeetapparaat de Methode van de Distillatiewaaier 3

Verpakking & Levering

1. Uit inpakkend: Standaard de uitvoer houten geval.
2. Binnenverpakking: Met zorgvuldig de omslagproduct van de rekfilm, hardhoutboard+ sterk verband om hoeken te bevestigen.
3. Het controleren van teams: Gespecialiseerd personeel om te inspecteren en geclassificeerd uw goederen.

4.Port om het even welke haven van China

Levertijd:

Hoeveelheid (Reeksen) 1 - 1 2 - 5 6 - 10 >10
Est. Tijd (dagen) 6 20 30 Om worden onderhandeld

 

 

Contactgegevens
Shandong Shengtai instrument co.,ltd

Contactpersoon: Tang

Tel.: +8615665870097

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)